Proposta 
Recuperació Torre Vermella

La Torre Vermella és una casa històrica de Piera, edificada entorn del 1915 per la família Gross. Està situada entre Piera i Can Mas, al costat de la via del tren i de la carretera B224, en un terreny elevat. La seva alçada i forma i color de les taules, la fan un dels edifici característic del municipi.
L’edifici consta de 3 plantes i actualment manté l’estructura intacta i podria ser cedit a l’ajuntament la propera legislatura.
El projecte que s’ha inclòs en el programa de govern de Junts per Piera inclou una remodelació completa del seu interior per donar-li diversos usos després d’un procés participatiu per tal que la ciutadania sigui partícep d’aquests.
Amb ànims de tenir una idea de com es podria convertir en un equipament important per Piera, Junts per Piera ha pensat en un edifici cultural on les diferents entitats puguin tenir el seu propi espai, sales per programar-hi activitats, un auditori, bucks d’assajos, un espai per a exposicions i la seu de l’Arxiu Municipal, entre d’altres.
L’exterior podria ser adequat per acollir una gran zona verda, i a un dels edificis annexos, un espai social per a joves.
L’objectiu d’aquesta propesta és poder recuperar un edifici històric del nostre patrimoni, ampliar els espais disponibles per entitats, joves i promoció de la cultura, i dignificar l’Arxiu Municipal.

VISITA DE JUNTS PER PIERA A LA TORRE VERMELLA