Piera, el centre del nostre projecte

Els darrers 4 anys hem treballat amb esforç, rigor i tenacitat amb l’objectiu de crear oportunitats i de millorar la qualitat de vida de les pierenques i els pierencs. Però la feina no s’acaba aquí.

La candidatura transversal de Junts per Piera incorpora nova gent, una renovació de futur que vol seguir construint aquest projecte conjuntament amb vosaltres, Els nostres principis: actitud, il·lusió, fermesa, confiança i diàleg.

El que llegireu a continuació és el nostre programa de govern per als propers quatre anys. Propostes que venen recolzades pels valors de la gent de Junts per Piera:

El bon govern. Gestionant els recursos públics amb rigor i transparència, amb màxim esforç al servei dels nostres conciutadans i amb honestedat, sense prometre allò que no podem complir.

Un model d’administració col·laborativa. Amb la màxima ‘Ser, fer i ajudar a fer’, ens posem al servei de les propostes i projectes d’entitats, empreses i persones que també treballen per la nostra vila.

Estar al costat de les persones. Entenem l’Ajuntament com l’administració de més proximitat i seguirem definint i executant iniciatives de justícia social, inclusió i igualtat d’oportunitats.

Projectes de desenvolupament sostenibles i a llarg termini. Oferim un horitzó que va més enllà dels mandats electorals amb un model engrescador i un pla per a fer-lo realitat..

L’estima a la nostra vila. Som persones que participem del món local des de molts àmbits -entitats, comunitat educativa, comerços, clubs esportius,…- i l’ajuntament és només un espai més de contribució amb el nostre entorn i el seu futur. Aquest compromís de servei al municipi el prenem únicament moguts per l’estima a la nostra vila, la seva gent i al país i per la il·lusió de fer-ho tot possible.

Podeu descarregar el nostre Programa de Govern 2019-2023 des d’aquest enllaç

12 propostes per a Piera