Des del 16 d’octubre han tornat les restriccions severes en diferents sectors per tal de fer front a la crisi sanitària que vivim des del març, i que en aquell moment ja va paralitzar l’economia del país.

Tot i les recomanacions fetes durant aquest temps, alguna cosa ha fallat per tornar enrera. La societat no ha actuat correctament o potser és que les autoritats competents no han escoltat les veus dels experts per tal d’evitar arribar en aquesta situació?

Sigui com sigui, un sector com el dels serveis (comerç, restauració…), format majoritàriament per autònoms, que ja havia patit diverses crisis l’última dècada, que ja van veure la seva activitat restringida el març-juny del 2020, tornen a ser els principals afectats. I molts d’ells no podran tornar a obrir les seves portes, o si ho fan, serà amb grans esforços per tal d’intentar sortir d’aquest forat. 

Som conscients que estem davant un problema sanitari greu, però que tenim l’obligació i la voluntat, d’ajudar i estar al costat de tots ells, perquè són els que fan de la nostra Vila, una Vila activa. 

I que tot i les informacions aparegudes a la premsa últimament sobre la situació política a Piera, volem transmetre tranquil·litat a la ciutadania, i el nostre compromís per continuar treballant i tirar endavant els projectes d’aquesta legislatura.

Tot i així, entenem que s’ha generat un problema greu dins el consistori que no podem obviar i com hem fet sempre, ens posem a disposició de tots els grups polítics amb representació municipal per treballar en benefici i al servei de la

#piera57km