Avui 17 de juny de 2024 s’ha constituït un nou Govern a l’Ajuntament de Piera, materialitzant el pacte del passat dimarts 13 de juny entre Sumem per Piera i ERC de Piera. Així, Junts per Piera passem a ser el principal partit a l’oposició. 

Som conscients que els resultats del passat 28 de maig feien poc probable continuar amb la tasca de govern que, aquests dos últims anys, ens havia permès posar els fonaments del projecte de futur per a Piera que pensés amb tothom i treballés pel benestar i la prosperitat del municipi.

Ara és el moment de fer una reflexió profunda, responsable i constructiva, i continuar la nostra tasca fent una oposició serena, responsable i útil, defensant el model de poble que havíem començat a construir. 

Fiscalitzarem el nou govern municipal per defensar el projecte que Piera es mereix, no només des de l’ajuntament, sinó a peu de carrer, escoltant la gent, el teixit empresarial, social i veïnal, així com les associacions esportives i culturals.

Una oposició per a totes i cadascuna de les persones que viuen a Piera, que formen els 57km2 del nostre municipi, per a cada un dels nostres pobles i barris. Continuem treballant per a la Piera que ens mereixem els 17490 habitants del municipi per tal de poder tornar d’aquí quatre anys més forts.

Finalment, volem agrair de nou a totes les persones que el passat 28 de maig van dipositar la seva confiança amb nosaltres. És un orgull comptar amb el recolzament de tantes persones que creuen en el nostre projecte.