Han passat 3 mesos i mig des de que vam haver de paralitzar les nostres vides per tal d’afrontar aquesta crisi sanitària. Vam haver de tancar negocis, suspendre actes i esdeveniments, i quedar-nos a casa. 

I ho vam fer, i ho vam fer bé, per responsabilitat de tots i per tots. Ara, més d’un centenar de dies després, tot i que encara hem de seguir mesures de seguretat i d’higiene estrictes, i que segurament ens acompanyaran durant molt de temps, poc a poc comencem a respirar normalitat. 

Aquest inici de juliol veurem néixer una nova activitat turística a la Vila, una activitat que pretén donar a conèixer a la gent del poble i d’arreu, el gran patrimoni que tenim:unes visites guiades que ens conduiran per la Piera Medieval i ens explicaran històries i anècdotes i ens permetran conèixer de mans d’experts el nostre patrimoni. 

Però no només això, sinó que podrem tornar a gaudir del MEV, els primers concerts que es celebraran després de molts dies i actes suspesos. Un MEV diferent als anteriors, ja que les mesures de seguretat que s’han de seguir ens obliguen a canviar-lo d’ubicació. Tot i aquestes mesures apostem per donar un respir a la cultura, un dels sectors que n’ha sortit més perjudicat i que poc a poc, ha de tornar a una nova normalitat. 
Tenim ganes de poder veure com #piera57km torna a gaudir de la música, la cultura, i l’entorn patrimonial.