Tanquem l’any 2019 i amb ell també els primers sis mesos de legislatura.  En aquest temps hem posat les bases per poder complir els principals punts del nostre programa de govern, i consolidar aquells projectes que ja teníem iniciats de la legislatura anterior, treballant intensament i sempre pensant en el millor per la nostra Vila i els nostres vilatans.

Hem iniciat els tràmits per millorar el Servei de la Policia Local de Piera a nivell d’infraestructura i plantilla, hem creat la marca Visita Piera que englobarà nous projectes turístics per tal de projectar Piera a l’exterior, perquè volem que es conegui el gran patrimoni cultural, arquitectònic i gastronòmic del que gaudim, a la vegada que estem treballant per millorar les nostres Fires. Hem pressionat a la Generalitat perquè la nova variant de Piera sigui una realitat i consolidi una mobilitat més sostenible al municipi de la mà de la futura via verda d’Hostalets i Ca n’Aguilera. També hem posat fil a l’agulla per millorar les instal·lacions esportives del pavelló, piscina i camp de futbol, canviant la instal·lació de l’aigua calenta sanitària de la piscina, la instal·lació elèctrica del camp de futbol i la instal·lació wifi de tota la zona esportiva. També hem treballat per millorar la seguretat de la piscina amb un sistema anti-vandàlic.

Dinamitzar el comerç és una de les nostres prioritats per això ja hem començat a treballar a partir de diferents trobades per potenciar la relació Ajuntament –Comerç de Piera. Una forta cohesió entre els mateixos comerciants, treball en xarxa de tots els agents implicats i la voluntat de compromís que tots estem mostrant són vies que ens han d’ajudar en la nostra aposta pel Comerç Pierenc. El primer punt Lila el vam poder tenir per la Festa Major, i treballarem per tenir-ne durant totes les Festes. Hem consolidat el projecte de renovació de tots els parcs dels barris i nucli i estem planificant la infraestructura i els recursos humans per la millora de la neteja a tot el municipi.

Aquest 2020 esperem poder seguir treballant en tots ells i iniciar-ne de nous per tal de donar resposta a les vostres necessitats.

Esperem poder disposar d’un directori actualitzat d’empreses i comerços a la web de l’Ajuntament, seguir treballant en les subvencions d’esports i educatives, però també oferir-ne als comerços, podent així ajudar aquells que adaptin els seus accessos a persones amb mobilitat reduïda. Recuperarem la passera de Can Piqué, que permetrà el pas de vehicles i persones d’una manera segura, i que els veïns del Bedorc fa temps que reivindiquen. Seguirem treballant per veure la plantilla de la policia ampliada i així vetllar per la seguretat de la Vila. I seguirem millorant les instal·lacions esportives, canviant la gespa del camp i construint el mur de contenció.

No ens queda més que desitjar-vos que passeu unes molt Bones Festes i que aquest 2020 vingui carregat de bons propòsits!