A l’estiu Piera bull d’activitats

El mes d’agost molts de nosaltres tenim vacances i aprofitem per marxar a descobrir nous paratges. I Piera? Per què no podem posicionar el nostre poble com a referent per venir a passar un dia amb la família o un cap de setmana amb els amilcs? Piera ofereix grans propostes turítiques que de ben segur molts desconeixem. Hem de treballar per donar-les a conèixer. Per això, des de la regidoria de Turisme, començarem a treballar per fer realitat la web visitapiera.cat, que ha de permetre que la gent sigui coneixedora de l’encant de Piera i tot el que poden trobar en els 57Km2 del nostre territori: rutes de senderisme, modernistes, fires i festes, gastronomia, fonts, restauració, entorn natrual, allotjaments…

I moltes activitats, perquè Piera no para! Comencem l’estiu amb el MEV, un cicle de concerts que s’ha consolidat dins el calendari, i que molts esperem. Al mateix temps, les festes d’estiu dels barris i pobles no ens deixen descansar, oferint-nos gaudir de sopars a la fresca, concerts, activitats infantils. La festa de la Diversitat, la Setmana de la Joventut… I quan arriba el mes de setembre la nostra Festa Major.

Però això no és tot, perquè per tancar l’estiu, també podrem gaudir del Pieradegusta, un festival lúdico gastronòmic on a través de diferents activitats per totes les edats, donem a conèixer la nostra gastronomia i els productes de proximitat. Un dia per sortir al carrer, conèixer les novetats dels restauradors locals, els productes de la zona, participar en tallers, showcookings i concerts.

Agafem doncs embranzida per gaudir de l’estiu a Piera!

#piera57km

Add A Comment