Acabem bé aquest 2018!

Hem acabat l’estiu amb l’organització de la Festa Major. Han estat onze dies amb moltes activitats per a tothom, pensades per a satisfer tots els gustos, des dels més petits als més grans. A més, el temps ens ha respectat i els actes han estat seguits per un gran nombre de persones. Tot això, sumat als actes d’aquesta última quinzena de setembre, amb el Pieradegusta com a esdeveniment més destacat i que – en la seva segona edició – es consolida com una trobada turística, gastronòmica i cultural de primer nivell per a la vila de Piera.

El seguiment del Pressupost d’aquest 2018, la confecció del Pressupost 2019, la finalització d’obres importants com la remodelació del polígon, així com les moltes activitats lúdiques, culturals i educatives d’aquests mesos, són feines que suposen el moll de l’os de les tasques del nostre govern municipal. Perquè malgrat les restriccions imposades en la nostra economia, tot i tenir un ajuntament sanejat, no ens han d’impedir dotar Piera dels serevis que mereix, continuar donant suport a les famílies pierenques que més ho necessiten i millorar els equipaments municipals que tenim en els cinquanta-set quilòmetres quadrats del nostre terme.

Seguim treballant pel benestar dels vilatans de Piera i per a la millora de la seva qualitat de vida, i les accions contingudes en aquesta revista en són una bona mostra. Ho fem per la convicció que la gestió municipal ha de ser una eina per a resoldre els problemes dels pierencs i pierenques i els que tenim responsabilitats de govern hem de treballar perquè tot això sigui possible.

#piera 57km

Add A Comment