Esquerra Republicana de Piera va guanyar les eleccions municipals del passat diumenge amb 1.783 vots, obtenint 5 regidors, i Junts per Piera vam quedar com a tercera força amb 1.342 vots i 4 regidors.

Els dos partits polítics tanquem el pacte de govern pels pròxims quatre anys, amb l’Alcaldia pel cap de llista d’ERC, Jordi Madrid, i mantenint la mateixa distribució de regidories entre ERC i Junts per Piera.

Destaquem voler continuar els projectes ja iniciats en aquesta passada legislatura, on van compartir govern a l’Ajuntament, i els programes electorals d’ambdós grups on apareixen moltes propostes comunes. Així com el compromís nacional per part dels dos partits polítics envers la democràcia i la llibertat.

L’equip es mostra convençut de portar a terme el màxim de les propostes presentades amb l’esperit treballador i la bona sintonia que ja hem mostrat.

Seguint amb els eslògans utilitzats en aquesta campanya, «sabem què fer i com fer-ho», d’ERC Piera, i «fem-ho junts», de Junts per Piera, ara ho volem demostrar, sumant forces, per seguir fent de la vila un bon lloc on viure.