Junts per Piera encara la última setmana de campanya amb la mateixa empenta del primer dia

Junts per Piera ha tancat un cap de setmana molt intens amb més de deu reunions amb entitats i associacions veïnals. A més, una bona part de membres de la llista van poder gaudir de diferents actes organitzats com una arrossada popular a Ca n’Aguilera el dissabte, la Cursa dels Covards a El Bedorc diumenge matí i la trobada Pasqual de la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf, que es va celebrar diumenge tarda a Piera.

Josep Llopart va voler «agrair com ens estan rebent i com participa la gent en els actes que estem organitzant. Crec que estem aconseguint transmetre la il·lusió i les ganes de treballar. Hem format un grup que genera confiança i compromís».

Els actes, fets en un format molt proper, distès i agradable mostren l’equip de persones que amb franquesa, proposen aquest projecte municipal basat en la participació i en la proximitat dels (amb els) vilatans.

Aquesta setmana s’han programat, de dilluns a dijous, més trobades amb associacions a Can Mas, Can Bonastre, Can Claramunt, Can Mata i Castell de La Ventosa, La Fortesa i La Plana entre d’altres. També s’ha previst fer el porta a porta al barri de Can Canals.

L’acte de final de campanya es farà divendres 24 a les 20:00h a la Plaça del Peix. L’acte comptarà, a més, amb l’actuació de l’artista local Saidax, acompanyada del també pierenc Nose Beat-Box. Al final de l’acte, s’oferirà una fideuada i unes postres que faran els mateixos membres de la llista.

Josep Llopart afirma que «aquests dies hem volgut mostrar el nostre compromís en un projecte real i realista, un projecte bàsicament creïble. És evident que el nostre desig és que la gent ens faci confiança, donant-nos el seu vot el proper diumenge»