Aquest juny estarà marcat pel retorn a una normalitat alterada per a molta gent, comerços i empreses. Part d’aquest retorn passarà per una avaluació de com han quedat molts sectors socials i econòmics després d’una aturada que ha perjudicat moltes famílies i negocis. En aquest sentit, les àrees de benestar social i de promoció econòmica tindran un paper cabdal, tenint en compte que totes dues van entrelligades. 

Una de les prioritats, com Ajuntament i creiem que com a ciutadania, és la de donar suport al petit comerç, un dels que més ha patit aquesta crisi sanitària, que a més afecta a moltes famílies de Piera.

Durant el mes de maig hem organitzant webinars gratuïts per tal d’ajudar als comerços i restauradors a conèixer aquelles mesures de seguretat i higiene recomanades, intentat apropar-los la informació que moltes vegades es confusa.

A més volem materialitzar aquest mes de juny el suport en tres grups d’accions concretes:

  • La guia comercial; per tal d’apropar al ciutadà tota la oferta comercial de la Vila, i tenir tota la informació a l’abast. 
  • Línia d’ajuts a comerços i autònoms; per tal de compensar les pèrdues econòmiques que hagin pogut patir durant la crisi del Covid-19, en el lloguer del local, subministraments bàsics o la quota d’autònoms. 
  • Campanya de promoció comercial; per donar un impuls en la promoció del nostre comerç, tant a la Vila com a fora.

Creiem en el potencial dels nostres comerciants i creiem que són el pal de paller de la nostra economia i vitalitat com a poble. Sempre buscarem ser al seu costat i ajudar-los en tot el que puguem.

#piera57km