Recentment he tingut l’honor i l’orgull de prendre possessió del càrrec d’alcalde de Piera, tal com marca l’acord de govern establert per aquesta legislatura. Arribo, doncs, per a ocupar aquest càrrec, durant el qual em comprometo a posar, com he fet com a regidor a l’equip de govern, tot el meu esforç a favor del nostre municipi i de la gent que hi viu. El compromís amb les persones és la primera obligació que m’he imposat com a batlle.

Assumeixo la meva posició com a màxim responsable de l’Administració de Piera amb la voluntat que quan deixi el càrrec haguem pogut millorar el dia a dia de tots els veïns i veïnes a través dels serveis que els oferim. En aquest sentit, m’agradaria destacar algunes de les properes inversions que afrontarem, com la contrucció d’un heliport que donarà servei les 24 hores del dia per a atendre urgències mèdiques o l’inici de les obres per a la creació de 15 habitatges tutelats destinats a perllongar la independència de la nostra gent gran i a incrementar-ne la qualitat de vida. De la mateixa manera, tindrem una especial cura dels espais públics i del nostre entorn amb mesures com el reforç de la neteja viària i la posada en marxa d’una campanya de civisme o la millora dels accessos al polígon industrial amb la voluntat de potenciar-hi la instal·lació de noves empreses.

Finalment, no voldria deixar d’esmentar una novetat que impulsem en aquest mateix número de la nostra revista com és la inclusió d’una secció que repassarà mes rere mes els diferents nuclis pierencs. De la mateixa manera que pretenem apropar físicament els barris mitjançant la creació de vies verdes, també aspirem que entenguem Piera com un conjunt d’espais que formen un tot a través del coneixement de la nostra història comuna.

Com podeu comprovar, som ambiciosos i tenim un bon nombre de projectes destacables per a l’any que iniciem. Serà un període de ben segur més que profitós per al futur de tots i de totes. Podeu comptar amb el meu treball i amb el meu compromís.