Fa prop de quatre anys que ens vau fer confiança a les urnes. I gràcies a aquesta confiança vam poder formar equip de govern en coalició i hem pogut dur a terme la majoria de les accions que vam planificar en el nostre programa de govern.

El compromís amb el foment de l’ocupació, a través de l’Oficina de Serveis Socials i els Plans d’Ocupació Municipal, així com els ajuts econòmics que s’han destinat a l’emprenedoria. El compromís amb una vila sostenible i familiar, promocionant el turisme i la creació de vies verdes que seran una realitat en els pròxims anys. El compromís ambl’activitat esportiva i de lleure, potenciant els mitjans i els espais adients per la gran feina que fan les diferents entitats esportives pierenques. El compromís amb la joventut i l’ensenyament, a través del Pla Educatiu d’Entorn, el Consell d’Infants, i amb un ampli catàleg d’oferta lúdica al municipi. El compromís amb el teixit associatiu pierenc, que ens permet mantenir una Vila rica en la seva activitat cultural i social.

Volem mantenir aquests compromisos amb la Vila i els seus ciutadans, volem renovar aquesta confiança que ens vau donar fa quatre anys, volem seguir treballant amb vosaltres i per vosaltres, avançar en projectes que ja hem començat i treballar en noves iniciatives en mobilitat, en espais de trobada, en serveis municipals, en participació…

Des de Junts per Piera us volem agrair la proximitat i la col·laboració de tots vosaltres, i volem mantenir aquest treball conjunt perquè ens sentim orgullosos de Piera.

#piera57km