Un dels principals objectius que ens hem marcat en aquesta legislatura és la millora de les nostres zones comercials. Volem ajudar als comerços a adaptar-se als canvis de l’entorn, que es posi en valor l’activitat comercial i sobretot, que els comerciants estiguin implicats en aquests canvis i vulguin millorar l’eix comercial de la Vila amb les seves propostes, perquè la seva implicació és la clau del canvi. 

Aquests últims mesos, ja hem pogut veure com aquests objectius es comencen a encarrilar amb diferents xerrades i trobades que han fet que els comerciants puguin participar, aprendre, opinar, col·laborar…

El mes d’octubre vam participar a la primera xerrada del Pla “Botigues amb Futur”, una sessió informativa que ens va permetre generar coneixement i formació envers la transformació digital del petit comerç. Així, tres comerços de la Vila, juntament amb una dotzena de comerços de l’Anoia, van ser escollits pel Consell Comarcal de l’Anoia, per rebre assessorament tecnològic individualitzat, on s’analitzarà la situació del seu negoci i se’ls entregarà una diagnosis per tal d’avançar en aquesta transformació digital, esperant poc a poc poder anar ampliant aquest suport a la resta de comerços. 

Durant el mes de novembre hem fet dues trobades on hem pogut comprovar que el teixit comercial de Piera és molt gran i té moltes ganes i energia per millorar i fer de la Vila el motor comercial de l’Anoia Sud. Les sinergies sorgides aquests dies ens fan ser molt optimistes de que junts podem fer grans coses! Entre tots, hem d’intentar fer que Piera sigui un dels destins de compra dels pobles veïns.