La implicació del teixit associatiu en el dia a dia de Piera és cabdal per a tenir una vila culturalment i social activa, amb una agenda d’actes que mes a mes s’omple d’activitats per a tots els gustos.

En el proper mes, les entitats seran les protagonistes d’activitats com el Pessebre Vivent, amb més de 25 anys d’història; la Gala Solidària de Piera Televisió, que enguany recull fons per a la investigació del càncer; activitats de Dispiera per a la inclusió; la recollida solidària de joguines; la Cavalcada de Reis, que fa més de 70 anys que recorre els carrers de Piera cada 5 de gener; el Concert de Sant Esteve i la ballada de sardanes, o el Saló de la Infància i la Joventut, que no seria possible sense la implicació i el voluntariat de moltíssimes entitats. I a més, venim d’un mes de novembre farcit d’activitats com la celebració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la creació d’una nova entitat de lluita contra el càncer o el Concurs de Teatre Amateur, del qual encara podreu gaudir una semana més. Tot això, sense oblidar-nos de les entitats esportives, que mouen cada setmana centenars de pierencs i pierenques.

Aquesta riquesa associativa, aquesta implicació de les pierenques i els pierencs en el dia a dia del nostre poble ens fa especials. I això, no només es tradueix en el fet que hi hagi una agenda plena d’activitats. Aquest fet té una repercussió directa en com ens impliquem en el poble, en com ens l’estimem i en el fet que hi hagi persones que impulsades per aquesta força, puguin sobresortir en el seu àmbit.

N’estem orgullosos. #piera57km