Fem-ho Junts!

El passat dissabte 15 de juny es va formar el nou Govern, fruit d’un acord entre Junts per Piera i ERC de Piera, un govern en què els 4 regidors serem responsables de 12 regidories i que garanteix així la continuïtat dels projectes iniciats en l’anterior legislatura i d’aquells nous que donin sortida a les demandes de les pierenques i els pierencs.

Els últims mesos hem treballat colze a colze amb les diferents associacions, entitats i vilatans per tal de recollir-ne les demandes i inquietuds i, així, poder elaborar un programa realista, il·lusionant i enfocat a les necessitats de la vila. Però la feina no s’acaba aquí, perquè som conscients que la confiança obtinguda mereix que continuem treballant intensament per materialitzar totes les propostes.

Durant aquest últim mes, amb les festes de fi de curs que han preparat, hem pogut veure la feina realitzada durant tot el curs per les diferents entitats culturals, esportives i socials, una feina de mesos de dedicació dels professionals i voluntaris que, amb el seu esforç, ens fan gaudir d’aquests moments. Perquè la feina ben feta requereix implicació, esforç i perseverança, i així, prenent exemple de tots vosaltres, seguirem treballant.

Per acabar, volem donar les gràcies a tots els que heu fet possible la construcció d’un partit polític municipal com junts per Piera, un equip que té com a objectiu principal construir una millor Vila.

1.342 gràcies. #piera57km

Add A Comment