Gràcies

Junts per Piera hem estat els últims quatre anys al Govern de Piera, treballant amb humilitat però amb ambició, amb pressió però amb serenitat, amb il·lusió però també amb responsabiliat. Aquests dies ens heu vist fent campanya al carrer, visitant-vos a casa vostra, reunint-nos amb entitats i associacions i presentant-vos el nostre pla de treball per als propers quatre anys, amb el desig de poder renovar la vostra confiança. Aquest escrit l’hem entregat el 16 de maig, però quan el llegiu ja es sabrà el resultat de les eleccions municipals. Per aquest motiu, en lloc de fer una mirada endavant, usarem aquestes línies per agrair la feina de tantíssima gent durant aquesta legislatura que ja acaba. Volem agrair als treballadors municipals la seva tasca diària i la seva col·laboració constant, perquè són ells qui amb la seva feina fan arribar l’acció de govern a la gent. Volem agrair als 4 regidors que han representat Junts per Piera la passió i el compromís que han mostrat en el dia a dia. Volem agrair als 17 regidors que van ser escollits per a representar les pierenques i els pierencs la seva feina, en moments des de la divergència, en moments trobant punts d’unió, però sempre amb la finalitat comuna de buscar el millor per a Piera.

I, sigui quin sigui el resultat de les eleccions, també volem agrair la confiança de totes les pierenques i els pierencs, entitats i clubs, sense la qual la nostra feina no seria possible.

El nostre compormís amb Piera segueix intacte i, des de la posició que la ciutadania ens hagi donat, continuarem treballant per fer de Piera el millor lloc on viure. Abans, ara i sempre, fem-ho junts! #piera57Km

Add A Comment