Hem celebrat una Diada de Sant Jordi confinada. Un dia on els carrers s’omplen de gent passejant amb una rosa a la mà i un llibre sota el braç, on molts infants juguen a ser cavallers, dracs i princeses, i on la cultura de les lletres és la protagonista, l’hem reinventat com tantes altres coses hem canviat les últimes setmanes.

A casa nostra, hem cancel·lat la Fira i Festes del Sant Crist, i hem celebrat des del recolliment de les nostres cases els dies de la Patrona de Catalunya i de la renovació del Vot de Poble.

Per combatre la pandèmia hem viscut un mes d’abril on hem trobat a faltar el bullici dels carrers, el trobar-nos i compartir estones amb la nostra família, amics i veïns, l’esforç del comerç i les entitats donant el bo i millor de cada un d’ells i, totes les activitats culturals, esportives i lúdiques que donaven el tret de sortida al bon temps.

Ha estat un gran esforç col·lectiu, però ho hem fet bé. Per això us ho volem reconèixer, i també traslladar la nostra més sincera gratitud per tota aquella gent de serveis essencials que treballen dur des de l’inici de la pandèmia per mitigar-ne els efectes.

Des de Junts per Piera sabem, perquè també ho estem vivint, de les enormes dificultats socials, econòmiques i psicològiques que aquest esforç col·lectiu comporta. I per això us volem deixar clar, ja sigui des del carrer o des de la institució de l’Ajuntament de Piera, que serem al costat de tots i cadascú de vosaltres ajudant en el que faci falta perquè tots plegats en sortim reforçats.

Molts ànims a tothom perquè tot anirà bé! #piera57km