Hi tens molt a dir

L’agrupació municipal del PDeCAT va decidir integrar-se en les llistes de Junts per Piera com una oportunitat d’obrir el partit a la incorporació d’independents, amb una candidatura més transversal, d’il·lusions i projectes renovats, amb diversitat ideològica però amb un mateix objectiu de poble i de país.

Com a culminació d’aquest procés, el passat mes de desembre presentàvem en Josep Llopart com alcaldable de Junts per Piera per a les properes eleccions municipals de maig.

Durant els últims vuit anys en Josep Llopart, i els regidors del PdeCAT, han treballat amb la màxima humilitat possible, i amb la premissa que la proximitat amb el ciutadà i la implicació en els problemes i necessitats que plantegen les pierenques i els pierencs són la base per a tirar endavant un projecte sòlid i de futur per a Piera.

Amb aquesta voluntat s’ha anat complint un programa de govern pensat per a la Piera dels 57 km quadrats; el nucli, els barris i pobles, les associacions, l’esport, la cultura, l’ocupació, l’educació, la sanitat, els joves, els més grans, tu.

I amb aquesta mateixa convicció, i molt conscients que sense la teva aportació aquest projecte no te raó de ser, t’esperem els propers mesos a les diferents xerrades sectorials que organitzarem per parlar del nostre futur, a la carpa de Junts per Piera, a la nostra web (juntsperpiera.cat), a les xarxes socials i al canal de Whatsapp que hem habilitat.

Et convidem a participar del projecte integrador de Junts per Piera, i a fer-ho a més de forma activa, perquè Piera la fem entre tots i per a tots!

#Piera57km

Add A Comment