Comencem octubre i ho fem després d’un mes carregat d’actes i festes, i d’haver tornat a la rutina, tant escolar com laboral.

A principis de setembre vam celebrar l’acte inaugural del curs escolar 2019/2020, un acte que pretén donar valor a la tasca educativa de tots els agents educatius . Hi vàrem escoltar la conferència del Sr. David Bueno, que ens va recordar la importància de les emocions, la motivació en els aprenentatges, i la música, l’art i la psicomotricitat, disciplines que haurien de ser essencials en els currículums escolars. A Piera podem apropar-nos-hi gràcies a la bona feina de molts professionals, de tots els centres escolars i de formació complementària, de l’Aula de Municipal de Música i de l’escola de Teatre.

Però no només ha començat el curs acadèmic, sinó també la temporada esportiva. A Piera, gaudim d’una gran riquesa d’esports i grans professionals que dia a dia ajuden als infants i joves a practicar-los, sense oblidar els valors que hi ha darrera cada un d’ells. Perquè l’esport, no només és salut, sinó també és cooperació, humilitat, esforç, paciència, respecte… Aspectes molt importants en l’educació dels nostres infants.

Avui, tenim molt present el record de l’1 d’octubre, que enguany compleix 2 anys d’aquell dia en que la ciutadania va fer ús de les urnes per decidir el futur polític de Catalunya, les conseqüències del qual són líders polítics i civils amb una presó preventiva injusta, o a l’exili. Avui més que mai es fa necessari mirar al futur sabent que l’educació i els valors que inculquem als nostres fills els faran persones lliures malgrat qui vulgui el contrari.

#piera57km