Junts per Piera rebutja la sentència del Tribunal Suprem Espanyol que condemna a 9 líders polítics a gairebé 100 anys de presó. Considerem que aquesta sentència és totalment injusta i pretén ser un càstig davant el referèndum democràtic del Primer d’Octubre de 2017.

L’única sentència possible i admissible, davant d’un conflicte que s’ha de resoldre políticament , era l’absolució. Per això, compartim el sentiment d’indignació de la societat catalana, animant-la a sortir al carrer i manifestar-se, sempre de manera cívica i pacífica, seguint les convocatòries que s’organitzin a través d’entitats, partits polítics i col·lectius de la societat civil, amb l’objectiu de mostrar el rebuig davant aquest fet.

No ens cansarem de demanar la llibertat de tots els condemnats, l’aturada de la repressió de l’estat i l’exercici d’autodeterminació per Catalunya. Des de Junts per Piera, ens sumem a totes les manifestacions i concentracions pacífiques que es convoquin per rebutjar aquesta sentència i exigir la llibertat de tots els presos polítics.

No ens limitem a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixem al carrer i participem. No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu.