A finals d’abril hem gaudit de la Fira i Festes del Sant Crist, uns dies de trobada amb molta gent, de passejar pels carrers de la Vila, de potenciar el nostre comerç i les nostres entitats, en definitiva, uns dies de fer poble.

Aquest mes de maig el viurem d’una forma similar amb els aplecs de Mas Bonans i de celebració del mil·lenari de Santa Creu de Creixà. Aquestes dues trobades simbolitzen el bo i millor de Piera, perquè representen la germanor, la cultura, les tradicions, el patrimoni i són un bon exemple de com junts podem fer grans coses.

Amb aquest esperit de col·laboració i de fer la feina junts es com hem treballat els últims 4 anys, impulsant projectes per Piera que hancontribuït a millorar els nostres serveis, la qualitat de vida als pobles i barris, i han posat les bases per a la Vila dels propers 12 anys.

S’ha treballat des de totes les àrees: cultura, turisme, gent gran, festes, educació, esports, seguretat ciutadana, promoció econòmica, obres, urbanisme, medi ambient, joventut, hisenda, igualtat i comunicació. I s’ha fet amb la voluntat de construir en positiu, tenint molt clar la Piera què volem.

Hem fet molt, però ens queda molta feina per fer. I sense la complicitat de tothom no podrem arribar tant lluny com voldríem. Aquesta és la nostra raó de ser i de fer.

Et convidem a participar del projecte integrador de Junts per Piera, i a fer-ho a més de forma activa, perquè Piera la fem entre tots i per a tots! Junts sumem per Piera!

#Piera57km