L’activitat no s’atura

De la mateixa manera que un municipi no tanca les seves portes quan arriba l’estiu tampoc ho fa el seu ajuntament. L’arribada del bon temps i de les vacances per a una part important de la ciutadania suposa un canvi de rutines, però no la seva aturada. Un exemple clar el trobem en les activitats de lleure que promovem des del consistori.

Aquests són mesos en els quals coincideixen el final del curs i les vacances laborals. Això significa que són més les persones que necessiten propostes lúdiques, per la qual cosa de de l’Ajuntament de Piera treballem per oferir iniciatives en aquest sentit. Un exemple, potser el més evident, el trobem a la piscina d’estiu: aquest espai pren vida en aquestes setmanes i esdevé un dels principals escenaris del lleure pierenc, a més d’acollir altres activitats com la iniciativa solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltipli”. Des del consistori provem de potenciar-ne l’ús oferint preus i abonaments que s’adaptin a les capacitats de tota la població i realitzant-hi les millores necessàries que permetin gaudir més de la piscina. Així, properament es realitzaran petites obres per a millorar els accessos a l’equipament i de pavimentació.

Der la mateixa manera, aprofitem la baixada que es produeix en l’activitat al municipi per a realiltzar diferents actuacions a la via pública, i garantim que les molèsties per aquests treballs seran les mínimes.

Tot això, sense oblidar que el setembre serà un esclat d’activitat i que ha de quedar tot enllestit: d’una banda, amb totes les propostes en forma de cursos, tallers i temporades que s’hi iniciaran; de l’altre, amb noves iniciatives com el festival PieraDegusta, que vol reconèixer la gastronomia pierenca; i, sobretot, per la celebració d’un dels principals esdeveniments que tenen lloc al llarg de l’any a Piera com és la nostra Festa Major.

Permeteu-me, doncs, que aprofiti l’ocasió per a animar-vos a prendre part en la nostra gran festa. Estic totalment convençut que hi trobareu tot tipus d’activitats que s’ajutarn als vostres gustos i interessos. Participeu en la celebració i gaudiu-la, perquè ha estat elaborada pensant en tots vosaltres.

Add A Comment