L’eina indispensable per al nostre futur

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal ja és una realitat des de la seva publicació el passat mes de setembre. A partir d’ara tenim una eina actualitzada i amb plena vigència que defineix el futur urbanístic de la nostra vila, des del nucli fins als barris.

Amb aquest pla es poden endegar projectes importants per al nostre futur; permet millorar els equipaments i desenvolupar urbanísticament nous sectors d’activitats econòmica, sempre condicionats a l’evoluació de la població i les característiques del territori. Alguns d’aquests projectes són la segona zona esportiva, una residència de pisos tutelats, un nou centre de dia per a la gent gran, un nou institut, noves zones verdes i d’equipaments, delimitació del creixement del nucli i els barris i la interconnexió entre ells, i un llarg etcètera de millores que han de definir la Piera del 2030.

La millora de l’accessibilitat i dels serveis a les zones industrials i l’ampliació del polígon de Can canals són altres mesures que es preveuen en el nou pla i que han de permetre atraure més activitat econòmica al municipi. Les infraestructures, la connexió entre el nucli urbà i els 19 barris a través de vies verdes, la preservació dels espais natruals i del patrimoni, també s’inclouen en aquest document.

Des del Partit Demòcrata – Junts per Piera estem molt contents per l’aprovació definitiva del POUM de Piera perquè estem segurs que és una eina que necessitàvem i que marca el nostre futur com a poble.

#piera57km

Add A Comment