Moltes gràcies als 1.342 pierencs i pierenques que ens heu fet confiança en aquestes passades eleccions municipals. Gràcies al vostre suport som 4 regidors a l’Ajuntament i, com en els darrers 4 anys, treballarem per dur a terme les propostes i pla de treball que us hem pogut explicar i mostrar durant els dies de campanya.

Heu fet possible que augmentés el suport a la nostra formació respecte a les eleccions del 2015, és per això que estem molt contents i, sobretot, molt agraïts de la confiança que ens heu mostrat. El nostre compromís i il·lusió es manté inalterable. Engeguem aquesta nova legislatura encara més animats i engrescats, disposats a pencar moltíssim per fer de Piera la Vila que volem.

És el nostre desig poder tornar a formar govern i, donat el cas, serà la nostra obligació complir amb allò que us hem promès. Hi ha molta feina a fer i l’hem de fer JUNTS. La vostra participació ha de ser pal de paller perquè la nostra feina sigui reflex del que vosaltres ens demaneu. Els vostres desitjos per Piera són els que nosaltres hem de fer realitat amb la nostra feina.

Farem d’aquest web un canal de comunicació on us farem arribar que fem, per on anem i on volem arribar. Us demanem que sigueu vosaltres que ens digueu si ho fem bé, si anem be i si creieu que arribarem. FEM-HO JUNTS.