Us volíem explicar els projectes que ja hem iniciat i que seran una realitat ben aviat. L’aprovació definitiva del POUM, el pla que regirà la vida urbanística del poble perquè la vila creixi amb ordre i harmonia, serà una realitat en breu; era una assignatura pendent que no podia endarrerir-se més.

La vigència del POUM donarà seguretat jurídica als veïns i marcarà les bases de la Piera del present i del futur. Aquesta eina permetrà implantar les vies verdes cap als Hostalets, amb la voluntat de convertir la vila en un cor des d’on sorgeixin totes les ramificacions en forma de camins per a fer a peu cap a Can Claramunt, Ca n’Aguilera, els Hostalets, etc.

En segon lloc, el POUM permetrà donar un impuls essencial a les nostres zones industrials, amb la idea d’atraure-hi noves empreses que vulguin arrelar aquí i oferir feina al nostre municipi. El POUM serà decisiu per al creixement industrial del polígon de Can Cairot, com a reclam per a la implantació de nous negocis en una àrea destinada a esdevenir crucial per a l’enfortiment industrial d’aquesta zona, que agafarà una força definitiva quan es construeixi el Quart Cinturó, que ens unirà ràpidament amb Barcelona i el Vallès. El polígon de Piera, a tocar de la Guinovarda, també està immers en un procés de millora que en dignificarà els accessos.

Tot i aquest avenç important en matèria urbanística, no ens oblidem de la millora incansable dels barris, les zones esportives i el nou institut, així com d’un suport incessant a les entitats que enforteixen la vida social de Piera.