L’arribada del Nadal és, en molts sentits, un moment especial per a un municipi. Aquestes dates ens apropen a les tradicions, al lleure, a la cultura, a la solidaritat… i també és una època per a impulsar el comerç local. Des de l’Ajuntament de Piera creiem fermament en el lema «Compra a casa», amb el qual animem tothom a apropar-se als establiments del nostre municipi.

El comerç local és un comerç de proximitat i especialitzat. Dit d’una altra manera: a les botigues que tenim més properes coneixen millor que ningú tant els productes i serveis que ofereixen com les persones que els consumim. Difícilment podrem establir una relació de confiança semblant amb qualsevol altra de les opcions de compra que tenim al nostre abast. Aquest és un fet que hem de saber posar en valor i que hem de tenir molt present.

No és menys important la repercussió que té el comerç local per a l’economia d’un municipi: el texit comercial és una font de lloc de treball que ens ajuda a lluitar contra un problema persistent en els darrers anys com és l’atur. I, a més, els seus beneficis repercuteixen directament, a través dels diners que tributen, en el conjunt de la població. Un comerç local fort és una garantia de creixement i prosperitat per a qualsevol població.

Conscients com som des de l’Ajuntament de Piera de tots aquests beneficis, ens esforcem per acompanyar en dates com aquestes els comerços i la seva oferta. Per això, guarnim els carrers amb l’enllumenat nadalenc posant especial atenció en aquells que més botigues apleguen, promovem la Fira de Nadal com a aparador dels seus productes i establim una programació d’activitats prou àmplia i activa per a animar la gent a sortir al carrer.

Amb aquesta reflexió voldria animar-vos que us apropeu als establiments del nostre municipi en aquests dies. No us en penedireu. I no voldria deixar de desitjar-vos que gaudiu de les Festes que tenim per endavant amb tota la felicitat i alegria de què, de ben segur, ens hem fet mereixedors al llarg d’aquest any.

Bon Nadal!