Aquests dies, la Vila i el país sencer, estem vivint una situació extraordinaria. Dies de confinament, dies d’esforços de tots i cadascun de nosaltres i dies on podem veure la solidaritat de tots nosaltres. 

El coronavirus ha arribat i és responsabilitat de tota la població que en poguem frenar la seva expansió. Ha arribat el moment que fem l’esforç de sortir el mínim de casa, que prenem mesures higièniques excepcionals, i que sobretot, ens mostrem solidaris amb aquells que son més vulnerables. Entre tots, hem d’ajudar als nostres veïns que poden trobar-se sols, o confinats per obligació. 

Són dies on tots hem de fer esforços. Molts petits comerços han tancat les seves portes per evitar la propagació, i això suposarà pèrdues econòmiques que costaran molt de recuperar, però som conscients que són mesures que hem de prendre si no volem que les conseqüències sanitàries i humanes siguin molt pitjors. 

Però darrere dels negocis tancats, n’hi ha molts que han de seguir oberts per donar serveis de primera necessitat, i que implica que els seus treballadors facin grans esforços per poder-nos donar el millor servei. Farmàcies, supermercats, policia, brigada de la neteja… i sobretot, els sanitaris tant d’hospitals com del CAP, que estan doblant torns fins i tot per donar-nos el millor servei a tots nosaltres. 

No podem fer res més que donar les gràcies a tots ells i sobretot, col·laborar amb les mesures que estan a les nostres mans per tal de no propagar més la malaltia. Perquè entre tots, aconseguirem frenar-la i superar-la!