El passat 15 de desembre es va fer la presentació en públic de Junts per Piera. L’acte, encapçalat per Josep Llopart i Gardela, va comptar amb la presència dels actuals regidors i associats del PDeCAT a Piera i independents que s’afegeixen a aquesta proposta més transversal, representant un espai d’acció política més ampli.

Josep Llopart, que ha estat un any alcalde de Piera en l’actual legislatura, va voler destacar que «l’agrupació de Junts per Piera és un projecte transversal en què es barregen diferents sensibilitats amb la finalitat comuna de treballar per la gent de Piera, sense oblidar la situació política que viu el país.» També va afegir que «Piera està en contínua evolució i Junts per Piera és l’aposta per a fer de la vila la capital del sud de l’Anoia i la garantia que a Piera es prioritzaran els projectes en pro de millorar els serveis i la qualitat de vida dels pierencs i les pierenques.

En l’acte, es va remarcar la voluntat de fer arribar a tots els pierencs i les pierenques el projecte de Junts per Piera: «Piera és un municipi de 57 km2, i volem traslladar als 19 barris i pobles, al nucli i a tota la gent que hi viu la il·lusió amb què encetem aquest nou projecte«.

També s’hi va aprofitar per anunciar que des de Junts per Piera s’està preparant per als propers mesos una agenda de trobades amb diferents sectors de la població, entitats i associacions de veïns per fer extensiu el projecte i començar a treballar en un programa de govern participatiu per a la legislatura 2019- 2023 que compti amb les aportacions de tothom.

#piera57km